با سلام خدمت مشتریان عزیز از 29 اسفند تا 18 فروردین ثبت سفارش نداریم ممنون از همراهی شما.

چقدر سبزی قرمه سرخ شود؟

الو سبزینویسنده: الو سبزی
بازدید: 4,607 بازدید

تا چه اندازه سبزی قرمه  باید سرخ شود؟

قرمه سبزی از غذاهای اصیل و پر طرفدار ایرانی است که مزه و عطر بی نظیری دارد. بسیاری از ایرانی ها مهارت خاصی در پخت این غذا دارند به طوری که طعم متفاوت غذا تا مدت ها در ذهن مهمانان باقی می ماند. مهم ترین بخش برای پخت یک قابلمه خورشت قرمه سبزی خوشمزه، سرخ کردن سبزی آن است و تمام عطر این خورشت به ترکیب و میزان سبزی های آن بستگی دارد. اما تا چه اندازه سبزی قرمه باید سرخ شود تا خورشت آن خوشمزه تر باشد ؟ در این مطلب از الوسبزی می خواهیم فوت و فن های سرخ کردن سبزی قرمه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

ترکیبات سبزی های قرمه سبزی

اولین نکته برای خوشمزه تر کردن سبزی قرمه این است که از سبزی های تازه استفاده کنید و ترکیبات هر یک از سبزی های به کار رفته هم مهم است. ترکیبات سبزی قرمه در مناطق مختلف ایران اندکی با هم تفاوت دارند اما سبزی های اصلی و مشترک در اکثر این مناطق شامل تره،جعفری و شنبلیله است.

در بعضی مناطق ایران اسفناج هم به سبزی قرمه اضافه می کنند که به لعاب دار شدن خورشت قرمه سبزی کمک می کند. جنوبی ها به جزء این ترکیبات، مقداری سبزی سیر تازه هم اضافه می کنند.

بنابراین قبل از اینکه روش سرخ کردن سبزی قرمه را بدانید، باید ترکیبات آن را به درستی انتخاب کنید. 40 درصد تره، 35 درصد جعفری، 20 درصد گشنیز و حدود 5 درصد هم شنبلیله، حالت استاندارد سبزی قرمه است و در صورتی که از شنبلیله بیشتری استفاده شود، طعم خورشت تلخ تر می شود. می توانید برای خوش لعاب شدن قورمه سبزی از برگ چغندر یا اسفناج هم استفاده کنید. شما میتوانید سبزی تازه قرمه سبزی خود را از الو سبزی خرید کنید.

در شمال کشور و در منطقه گیلان یک نوع سبزی دیگر به اسم خالواش هم در ترکیبات سبزی قرمه استفاده می شود که بسیار خوش عطر و طعم است و بویی شبیه به نعناع دارد. گاهی در کنار خالواش، مقدار کمی چوچاق هم که یک نوع سبزی محلی است، به سبزی قرمه اضافه می شود.

سرخ کردن سبزی قرمه مهارت و تخصص خاصی نمی خواهد و چند بار که خودتان سرخ کنید، دستتان می آید که چقدر باید سبزی سرخ شود. البته که برای خوشمزه شدن آن فوت و فن های خاصی نیز دارد که ما در الو سبزی مقاله ای درباره این فوت و فن ها برایتان نوشته ایم و روی راز قرمه سبزی خوشمزه کیلک کنید تا فوت و فن های آن را نیز یاد بگیرید.

برای شروع سرخ کردن سبزی قرمه ابتدا سبزی ها را به خوبی بشویید و سپس در آبکش بریزید تا آب آن کاملا خشک شود. بعد از اینکه آب سبزی خشک شد، آنها را ریز و یکدست خرد کنید. در مرحله خشک کردن نباید بگذارید سبزی بیش از حد خشک و پلاسیده شود زیرا در زمان خرد کردن له می شود و طعم مطلوبی به خورشت نمی دهد.

سبزی را می توانید خودتان در خانه هم به روش دستی و هم با کمک سبزی خرد کن، خرد کنید ولی نباید اجازه دهید که سبزی بیش از حد خرد و له شود و آب بیاندازد. همچنین می توانید سبزی را در خانه بشویید تا از شستشوی بهداشتی آن مطمئن شوید و برای خرد کردن آن را به سبزی خردکنی ببرید تا با دستگاه مخصوصی که برای اینکار وجود دارد، سبزی شما به صورت یکدست و منظم خرد شود.

بعد از خرد کردن سبزی، زمان سرخ کردن آن است. اگر می خواهید چند کیلو سبزی را برای حداقل 3 ماه سرخ کنید، یک ماهیتابه ترجیحا از جنس روی انتخاب کنید و روی اجاق بگذارید.

در مرحله اول نیازی نیست که به ماهیتابه روغن اضافه کنید و باید حدود بیست دقیقه الی نیم ساعت صبر کنید تا آب سبزی کشیده شود. در این مدت، مرتب سبزی را هم بزنید تا نسوزد شعله هم باید ملایم باشد.

بعد از اینکه آب سبزی کشیده شد، باید کم کم روغن را اضافه کنید. بهتر است از روغن جامد استفاده کنید زیرا طعم بهتری به قرمه سبزی می دهد ولی استفاده از روغن مایع هم مشکلی به وجود نمی آورد.

روغن باید مرحله به مرحله اضافه شود. در مرحله اول حدود 5 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و مرتب سبزی را هم بزنید. بعد از اینکه روغن جذب سبزی شد و رنگ سبزی ها کمی به تیرگی رفت، باید دوباره به اندازه 5 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و تا زمانی که به خرد سبزی ها می رود، مرتب هم بزنید.

سرخ کردن سبزی را تا زمانی ادامه دهید تا رنگ سبزی تیره شود. حرارت باید بسیار پایین باشد و روغن سبزی هم تیره شود. برای آنکه سبزی نسوزد، باید مرتب هم بزنید اما هم زدن نباید خیلی هم زیاد باشد.

برای سرخ کردن 3 کیلو سبزی قرمه، حدود دو ساعت زمان سرخ کردن لازم است و در مرحله آخر باید دوباره روغن را اضافه کنید و در نیم ساعت آخر، نمک را به میزان لازم به سبزی اضافه کنید.

در مدت سرخ کردن سبزی چند بار مزه سبزی را بچشید تا اگر نیاز به روغن و نمک بیشتری بود، اضافه کنید. اگر می خواهید خورشت قرمه سبزی شما روغن بیشتری داشته باشد و رنگ آن تیره تر باشد، سبزی را برای زمان بیشتری سرخ کنید ولی اگر میخواهید رنگ خورشت سبز روشن باشد، سبزی قرمه را زیاد سرخ نکنید.

بسته بندی سبزی قرمه سرخ شده

وقتی که سبزی قرمه سرخ شد حدود یک ساعت اجازه دهید داخل همان ظرفی که سرخ کرده اید بماند تا کاملا خنک شود. برای بسته بندی سبزی قرمه می توانید از ظرف های درب دار استفاده کنید ولی ما این ظرف ها را پیشنهاد نمی کنیم زیرا در هر بار که سبزی را به بیرون از فریزر منتقل می کنید تا مقدار مورد نیازتان را بردارید، کل سبزی با تغییر دمایی که شده است، خراب می شود.

به همین دلیل پیشنهاد می شود بسته بندی سبزی قرمه را با کیسه های فریزر انجام دهید و داخل هر کیسه فریزر به مقدار نیاز هر وعده غذایی، سبزی بریزید و در فریزر نگهدارید. با این روش می توانید سبزی قرمه را تا 6 ماه هم داخل فریزر نگهدارید.

نکات مهم برای تهیه سبزی قرمه

  • در ترکیبات سبزی قرمه از شنبلیله کمتری استفاده کنید زیرا بوی تند و تیزی به خورشت می دهد و طعم خورشت به تلخی می زند.
  • سبزی های زرد و له شده را از سبزی قرمه جدا کنید و خرد کردن آن را یکدست و منظم انجام دهید.
  • سبزی ها را در اندازه ای خرد کنید که ریز تر از سبزی های آش و پلویی شود.
  • بعد از اینکه سبزی قرمه را سرخ کردید اجازه دهید به طور کامل خنک شود و سپس بسته بندی کنید.
  • برای بسته بندی سبزی قرمه از کیسه فریزر های ضخیم استفاده کنید.
  • می توانید برای خوش عطر کردن سبزی قرمه سبزی کمی از برگ کرفس استفاده کنید.
  • از ماهیتابه با سایز مناسب برای سرخ کردن سبزی استفاده کنید تا سبزی آب نیاندازد.
  • اگر ماهیتابه ای که برای سرخ کردن سبزی انتخاب کرده اید کوچک است و ماهیتابه بزرگ تر ندارید، حتما سرخ کردن سبزی را در 2 یا 3 مرحله انجام دهید و کل سبزی ها را داخل ماهیتابه کوچک سرخ نکنید.
  • برای اینکه سبزی به ماهیتابه نچسبد هر یک دقیقه یکبار کل سبزی ها را زیر و رو کنید و اگر دیدید سبزی به ماهیتابه می چسبد، روغن اضافه کنید.
  • برای آنکه متوجه شوید سبزی به اندازه کافی سرخ شده است یا نه، به رنگ آن توجه کنید که باید متمایل به سبز تیره باشد.
  • برای جلوگیری از سوختن سبزی قرمه آن را روی حرارت ملایم باید سرخ کنید.

خرید سبزی قرمه سرخ شده

سرخ کردن سبزی قرمه به اندازه یک روز کامل از شما وقت می گیرد. اول صبح باید سبزی را بخرید تا بتوانید سبزی تازه بگیرید. سپس باید چند ساعت وقت بگذارید سبزی را پاک کنید مخصوصا اگر حجم زیادی سبزی باشد پاک کردن آن بیشتر از 3 ساعت از شما وقت می گیرد.

بعد از پاک کردن سبزی باید آن را بشویید و حدود 4 ساعت هم صبر کنید تا آب سبزی خشک شود. برای خشک کردن سبزی حتما جای خنک را انتخاب کنید و هرگز سبزی ها را در مقابل نور آفتاب خشک نکنید زیرا خیلی سریع پلاسیده و له می شوند.

بعد از چند ساعت که سبزی خشک شد، زمان سرخ کردن آن است که این مرحله هم دست کم 2 ساعت وقت می گیرد. بسته بندی کردن هم حدود نیم ساعت زمان بر است.

الوسبزی با فروش سبزی قرمه سرخ شده، تهیه این سبزی را برای شما آسان کرده است و نیازی نیست ساعت ها پای اجاق گاز باشید و سبزی سرخ کنید زیرا شما می توانید همان سبزی را به همان کیفیت و تازگی، از الوسبزی تهیه کنید و یک خورشت قرمه سبزی خوشمزه بار بگذارید.

ویژگی های سبزی قرمه سرخ شده الوسبزی

  • سبزی قرمه سرخ شده در الوسبزی به روش کاملا خانگی سرخ می شود و طعم و بوی خانگی دارد.
  • سبزی قرمه سرخ شده الوسبزی با بسته بندی کاملا بهداشتی و سالم برای مشتریان ارسال می شود.

در صورت تمایل به خرید سبزی قرمه سرخ شده از الوسبزی پیشنهاد می شود برای بار اول مقدار کم بخرید تا از کیفیت آن مطمئن شوید و برای دفعات بعدی مقدار بیشتری را سفارش دهید. در الوسبزی هر مقدار سبزی که بخواهید قابل سفارش است و اگر هم می خواهید سرخ کردن سبزی را خودتان انجام دهید، می توانید سبزی قرمه خام را طبق ترکیباتی که مدنظرتان است، سفارش دهید.

دسته بندی سایر
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت