با سلام خدمت مشتریان عزیز از 29 اسفند تا 18 فروردین ثبت سفارش نداریم ممنون از همراهی شما.

چرا خورشت کرفس تلخ شد؟+ راهکار آن

الو سبزینویسنده: الو سبزی
بازدید: 4,192 بازدید

چرا خورشت کرفس تلخ شد؟+ راهکار آن

 چرا خورشت کرفس تلخ شده؟ سوالیه که وقتی قشنگ خورشت کرفسمون و پختیم و اوردیم سر سفره و شروع میکنیم به خوردن که  تا اولین لقمه رو میخوریم میبینیم به بهههه خورشتمون تلخ شده و اصلا نمیشه خوردش. اونجاس که اولین سوالی که به ذهنمون میاد اینکه چرا خورشتمون تلخ شده؟

خورشت کرفس غذایی پر خاصیتیه و خوشمزه البته بستگی داره کرفسی که میخری و چجوری سرخ کنی، سبزی که توی خورشت میریزی و نسبت هاش و بلد باشی تا تلخ نشه و اینا خلاصه اگر میخوای راز کرفس خوشمزه رو بدونی رو راز کرفس خوشمزه کلیک کن تا از این به بعد نه خورشتت تلخ بشه و هم اینکه خورشتت خوشمزه بشه. 

از این حرفا گذشته در ادامه همراه ما باشین تا در مورد اینکه چرا خورشت تلخ شده بگیم.

خورشت کرفس و سبزیجات آن

اینکه چرا این خورشت تلخ میشه دلایل متعددی داره که عبارت است از

  1. زیاد سرخ شدن کرفس
  2. زیاد سرخ شدن سبزی خورشت کرفس
  3. متناسب نبودن مقدار نعناع در نعناع و جعفری خورشت کرفس 

همینطور که میدونید خورشت کرفس تشکیل شده از کرفس، برگ کرفس، نعناع و جعفری، گوشت، که البته بسته به سلیقتون میتونه مرغ و یا گوشت قرمز باشه.

بالا اشاره کردم که یکی از دلایل تلخ شدن خورشتمون میتونه سرخ شدن زیاد کرفس باشه یعنی کرفس و اونقدری سرخ کنیم که دیگه طلایی نباشه و رنگش به سیاهی بزنه.

دلیل دوم زیاد سرخ شدن نعناع و جعفری و برگ کرفس خورشتمون، یعنی اون قدری این سبزی ها رو سرخ کنیم که دیگه سیاه بشه و تلخ بشه.

و اما دلیل سوم که مهم ترین عامل، مقدار نعناع توی سبزی خورشت کرفس اگه مقدار نعناع توی جعفری و برگ کرفس زیاد تر از حد معموا باشه باعث میشه که 

  1. سبزی رنگ تیره تر از معمولش و بگیره و جلوه خورشتمون خراب بشه 
  2. خورشتمون تلخ و بد مزه بشه

راهکارها

اول اینکه حتما نسبت نعناع در جعفری رو رعایت کنید. به عنوان مثال هر یک کیلو سبزی نعناع و جعفری به اندازه 150 گرم نعناع باید داشته باشه تا خورشت رو تلخ نکنه. 

مورد دوم فروشگاه اینترنتی الو سبزی برای اینکه جلوی این اتفاق بد و بگیره برای شما راهکار هایی قرار داده 

  1. راهکار اول اینکه فروشگاه الو سبزی، کرفس سرخ شده آماده رو در اختیارتون قرار میده و شما دیگه لازم نیست  اول کرفس و سرخ کنید و نسبت نعناع به جعفری و بلد باشین و برگ کرفس و خرد کنید و توی نعناع و جعفری بریزید و…. همه این کارا رو براتون انجام داده و شما فقط لازمه یه بسته از کرفس های سرخ شده رو موقع پخت غذاتون  به خورشت اضافه کنید و تمام و دیگه اصلا نگران تلخ شدنش نباشین.
  2. فروشگاه الو سبزی هم سبزی تازه نعناع و جعفری خرد شده داره و هم نعناع و جعفری سرخ شده شما میتونین سبزی نعناع و جعفری هم از الو سبزی خرید کنید و باز هم نگران نسبت نعناع به جعفری نباشین.
  3. راهکار سوم اینکه کرفس و نعناع و جعفری و برگ کرفس رو به اندازه سرخ کنید تا به قول معروف نسوزه. حواستون باشه موقع سرخ کردن سبزی نعناع و جعفری مثل سرخ کردن سبزی قرمه به امان خدا نسپاریدش چون این سبزی به شدت زود سرخ میشه و بعد میسوزه و خورشتتون و تلخ میکنه.
  4. راهکار چهارم اگه مقدار نعناع در جعفریتون حس کردین بیشتر از حد معموله کافیه جعفری خای بخرید و به سبزیتون اضافه کنید. حتی اگه بعد از پختن متوجه شدین خورشت کرفستون تلخ شده جعفری خالی بگیرید و سرخ کنید و بریزید تو خورشت و اجازه بدید 10 دقیقه بجوشه تا قشنگ به خوردش بره اینطوری شما دیگه خورشت تلخ ندارین.
دسته بندی سایر
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت