چرا خورشت کرفس تلخ شد؟+ راهکار آن
چرا خورشت کرفس تلخ شده؟ سوالیه که وقتی قشنگ خورشت کرفسمون و پختیم و اوردیم سر سفره و شروع میکنیم به خوردن که تا اولین لقمه رو میخوریم میبینیم به بهههه خورشتمون تلخ شده و اصلا نمیشه خوردش. اونجاس که اولین سوالی که به ذهنمون میاد اینکه چرا خورشتمون تلخ شده؟
خورشت کرفس غذایی پر خاصیتیه و خوشمزه البته بستگی داره کرفسی که میخری و چجوری سرخ کنی، سبزی که توی خورشت میریزی و نسبت هاش و بلد باشی تا تلخ نشه و اینا خلاصه اگر میخوای راز کرفس خوشمزه رو بدونی رو راز کرفس خوشمزه کلیک کن تا از این به بعد نه خورشتت تلخ بشه و هم اینکه خورشتت خوشمزه بشه.
از این حرفا گذشته در ادامه همراه ما باشین تا در مورد اینکه چرا خورشت تلخ شده بگیم.
خورشت کرفس و سبزیجات آن
اینکه چرا این خورشت تلخ میشه دلایل متعددی داره که عبارت است از
- زیاد سرخ شدن کرفس
- زیاد سرخ شدن سبزی خورشت کرفس
- متناسب نبودن مقدار نعناع در نعناع و جعفری خورشت کرفس
همینطور که میدونید خورشت کرفس تشکیل شده از کرفس، برگ کرفس، نعناع و جعفری، گوشت، که البته بسته به سلیقتون میتونه مرغ و یا گوشت قرمز باشه.
بالا اشاره کردم که یکی از دلایل تلخ شدن خورشتمون میتونه سرخ شدن زیاد کرفس باشه یعنی کرفس و اونقدری سرخ کنیم که دیگه طلایی نباشه و رنگش به سیاهی بزنه.
دلیل دوم زیاد سرخ شدن نعناع و جعفری و برگ کرفس خورشتمون، یعنی اون قدری این سبزی ها رو سرخ کنیم که دیگه سیاه بشه و تلخ بشه.
و اما دلیل سوم که مهم ترین عامل، مقدار نعناع توی سبزی خورشت کرفس اگه مقدار نعناع توی جعفری و برگ کرفس زیاد تر از حد معموا باشه باعث میشه که
- سبزی رنگ تیره تر از معمولش و بگیره و جلوه خورشتمون خراب بشه
- خورشتمون تلخ و بد مزه بشه
راهکارها
اول اینکه حتما نسبت نعناع در جعفری رو رعایت کنید. به عنوان مثال هر یک کیلو سبزی نعناع و جعفری به اندازه 150 گرم نعناع باید داشته باشه تا خورشت رو تلخ نکنه.
مورد دوم فروشگاه اینترنتی الو سبزی برای اینکه جلوی این اتفاق بد و بگیره برای شما راهکار هایی قرار داده
- راهکار اول اینکه فروشگاه الو سبزی، کرفس سرخ شده آماده رو در اختیارتون قرار میده و شما دیگه لازم نیست اول کرفس و سرخ کنید و نسبت نعناع به جعفری و بلد باشین و برگ کرفس و خرد کنید و توی نعناع و جعفری بریزید و…. همه این کارا رو براتون انجام داده و شما فقط لازمه یه بسته از کرفس های سرخ شده رو موقع پخت غذاتون به خورشت اضافه کنید و تمام و دیگه اصلا نگران تلخ شدنش نباشین.
- فروشگاه الو سبزی هم سبزی تازه نعناع و جعفری خرد شده داره و هم نعناع و جعفری سرخ شده شما میتونین سبزی نعناع و جعفری هم از الو سبزی خرید کنید و باز هم نگران نسبت نعناع به جعفری نباشین.
- راهکار سوم اینکه کرفس و نعناع و جعفری و برگ کرفس رو به اندازه سرخ کنید تا به قول معروف نسوزه. حواستون باشه موقع سرخ کردن سبزی نعناع و جعفری مثل سرخ کردن سبزی قرمه به امان خدا نسپاریدش چون این سبزی به شدت زود سرخ میشه و بعد میسوزه و خورشتتون و تلخ میکنه.
- راهکار چهارم اگه مقدار نعناع در جعفریتون حس کردین بیشتر از حد معموله کافیه جعفری خای بخرید و به سبزیتون اضافه کنید. حتی اگه بعد از پختن متوجه شدین خورشت کرفستون تلخ شده جعفری خالی بگیرید و سرخ کنید و بریزید تو خورشت و اجازه بدید 10 دقیقه بجوشه تا قشنگ به خوردش بره اینطوری شما دیگه خورشت تلخ ندارین.