با سلام خدمت مشتریان عزیز از 29 اسفند تا 18 فروردین ثبت سفارش نداریم ممنون از همراهی شما.

طرز تهیه چند غذا با بادمجان کبابی+ خواص بادمجان+ راز میرزا قاسمی خوشمزه

الو سبزینویسنده: الو سبزی
بازدید: 2,403 بازدید

طرز تهیه چند غذا با بادمجان کبابی+ خواص بادمجان+ راز میرزا قاسمی خوشمزه

بادمجان یکی صیفی جات پر مصرف و محبوب ایرانی است که حتی اسم آن را به مرغ سیاه نیز تغییر داده اند. این صفی جات خوشمزه در تمام فصول  سال به راحتی یافت می شود و دارای خواص بی نظیری است که حتما باید در برنامه غذایی خود از آن استفاده کنید.

بادمجان یک عضو از خانواده گیاهانی مانند سیب زمینی ، فلفل شیرین و گوجه فرنگی می باشد. از غذاهای محبوبی که با بادمجان تهیه می شود می توان به کشک و بادمجان، میرزا قاسمی، بادمجان شکم پر، حلیم بادمجان، خورشت بادمجان، برانی بادمجان، مرغ مسنبا و… اشاره کرد. البته که از بادمجان در ترشی های خوشمزه مثل لیته و ترشی بادمجان نیز میتوان استفاده کرد

خواص بادمجان

بادمجان دارای ویتامین های مختلف می باشد. این صیفی جات عالی منبع سرشاری از فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های گروه ب، کلسیم، پتاسیم، ویتامین آ و بتا ؛ کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین سی می باشد. از فواید بادمجان میتوان به کم کردن بیخوابی، افزایش سیستم ایمنی بدن، ضد باکتری و ضد ویروس بودن، از بین برنده کم خونی، نرم کننده طبیعی مو، رشد مو، از بین برنده مشکلات پوست سر، کنترل کسترل بد و فشار خون، کنترل دیابت، جلوگیری از سرطان، تقویت حافظه، ضد پیری، کاهش خطر سکته و…  اشاره کرد.

بورانی بادمجان:

بورانی بادمجان به عنوان پیش غذا یا همراه غذا استفاده میشود البته که به دلیل خواص بالای بادمجان افرادی که رژیم غذایی دارند و یا قند خون دارند میتوانند به عنوان غذای اصلی نیز میل کنند. طرز تهیه بورانی بادمجان به این صورت میباشد:

بادمجان را همراه با پوست بر روی شعله مستقیم گاز قرار میدهیم و اجازه میدهیم پوست بادمجان پوست پوست شود. توجه کنید که بادمجان را هر 5 دقیقه یک بار بچرخانید تا همه جای آن کبابی شود. پس از کبابی شدن بادمجان با چنگال و چاقو پوست بادمجان و سر بادمجان را میکنیم سپس در ظرفی میگذاریم تا سرد شده و آب بادمجان درآید. بعد ار خنک شدن با چنگال بادمجان ها را حسابی له کرده و ماست معمولی یا به سلیقه خود ماست چکیده اضافه میکنیم نمک و سیر به مقدار لارم در ماست اضافه کرده و حدود دو ساعت در یخچال قرار میدهیم این کار باعث خنک تر و خوشمزه تر شدن بورانی میشود. حال بورانی شما حاضر است.

میرزا قاسمی:

میرزا قاسمی نیز یکی از غذاهای به شدت خوشمزه شمالی است که پیشنهاد صد در صدی دارم که اگر به شیوه الو سبزی درست کنید از خوردن آن به هیچ وجه پشیمان نمیشود. بادمجان را همراه با پوست بر روی شعله مستقیم گاز قرار میدهیم و اجازه میدهیم پوست بادمجان پوست پوست شود. توجه کنید که بادمجان را هر 5 دقیقه یک بار بچرخانید تا همه جای آن کبابی شود. پس از کبابی شدن بادمجان با چنگال و چاقو پوست بادمجان و سر بادمجان را میکنیم. راز میرزا قاسمی خوشمزه در کباب کردن گوجه است به هیچ عنوان پوجه ها را رنده نکنید بلکه اجازه دهید گوجه مانند بادمجان پخته شود بعد از کبابی شدن گوجه و پوست سیاه شده آن را نیز جدا میکنیم. بادمجان و گوجه کبابی را حسابی با چنگال له میکنیم. در ماهیتابه ای روغن ریخته و پیاز را نگینی خرد کرده و اجازه میدهیم پیاز طلایی شود. سپس بادمجان کبابی شده را به همراه گوجه و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و مقداری سیر رنده شده خوب هم زده و زیر گاز را کم کرده و حدود 10 تا 15 دقیقه میگذاریم آب بادمجان و آب گوجه کبابی گرفته شود. به دلخواه میتوانید در لحظه اخر سرو غذا یک عدد تخم مرغ نیز روی آن بشکنید و خوب مخلوط کیند. میرزا قاسمی شما حاضر است.

یتیمچه بادمجان:

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به بادمجان مکعبی شکل خرد سپس آن را کنار میگذاریم. پیاز را کمی با روغن تف میدهیم ( شما میتوانید به جای پیاز سرخ کردن از پیازداغ الو سبزی نیز استفاده کنید برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید) سپس بادمجان های خرد شده را در پیاز ها ریخته و در قابلمه  را میبندیم و اجازه میدهیم حداقل به مدت 3 دقیقه بادمجان آب انداخته و رنگ آن تغییر کند. بعد سیبزمینی را مانند بادمجان به صورتی مکعبی خرد کرده و به بادمجان ها اضافه میکینیم سپس چند عدد گوجه رنده شده را به مخلوط غذایی اضافه میکینیم و میگذاریم کمی با آب گوجه، سیبزمینی و بادمجان پخته شوند بعد از خشک شدن آب گوجه یک قاشق رب به غذا اضافه کرده و اجازه میدهیم رب رنگ باز کند مقداری ادویه زردچوبه، آویشن، نمک، فلفل سیاه به غذا اضافه میکینیم و حدود 3 لیوان آب درون آن میریزیم. در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم  به خوبی جا بیوفتد و بادمجان و سیبزمینی حسابی پخته شوند. بعد از حدود تقریبا 2 ساعت غذای شما حاضر است شما میتوانید برای طعم دهی بیشتر مقداری غورغوره که فروشگاه الو سبزی نیز ان را دارد در غذا بریزید. نوش جان.

فروشگاه الو سبزی

فروشگاه الو سبزی اولین فروشگاه اینترنتی سبزی های تازه است که دارای بادمجان سرخ شده، بادمجان کبابی تازه، انواع سبزی های تازه، قرمه و کرفس سرخ شده، غور غوره، برگ مو شور پیاز داغ نگینی و پیاز داغ خلالی و… تهیه کنید و از داخل خانه خود این اجناس را دریافت کنید حتما به فروشگاه الو سبزی سر بزنید.

در مقالات دیگر راز قرمه سبزی خوشمزه، سبزی کرفس سرخ شده و انواع غذا با بادمجان سرخ شده را نیز بخوانید.

دسته بندی پخت و پز سایر
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت