فکر کردیم بهتره اول یه کم در مورد خود سبزی اسفناج صحبت کنیم. میدونستید که اسفناج یکی از گیاهان بومی ایرانه؟ و فقط در فصل زمستان موجود؟
اسفناج به دلیل خواص زیادی که داره به “سوپر سبزی خوراکی” یا سبزی “همه فن حریف” معروفه. غذاهایی که با سبزی اسفناج تهیه میشن جز سالمترین و راحتترین غذاها هستند و این غذاها در انواع مختلف سرو میشن.
خواص سبزی اسفناج
اسفناج سرشار از کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، تیامین، فولات، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C که، به تقویت سیستم ایمنی، سلامت سیستم گوارشی و سلامت و تقویت استخوانها، افزایش قوه بینایی، کاهش وزن، کاهش کلسترول خون ،کاهش احتمال آلزایمر، کنترل دیابت، فشارخون و تیروئید کمک میکند. و مانع بروز سنگ کلیه، کمخونی میشود. همچنین ضد انعقاد خون، ضد انگل و ضد سرطان و برای پیشگیری از آسم، ریزش مو و زخم معده مورد استفاده قرار میگیره.
انواع غذاهایی که با سبزی اسفناج میشه پخت!!
اسفناج پلو
کوکو اسفناج
سالاد اسفناج
بورانی اسفناج
نرگسی اسفناج
سمبوسه اسفناج
خورشت آلو اسفناج
غذاهایی که گفتیم اسفناج به عنوان جز اصلیشون مصرف میشه ولی حتما میدونید، انواع سبزی آش، قرمه سبزی، خورشت ترشی تره (غذای محبوب خطه شمال ایران) هم اسفناج لازم داره.
سبزی بورانی با سبزی خورشت اسفناج فرق داره؟
وقتشه برسیم به سوال اصلی مقاله خودمون . آیا واقعا سبزی بورانی اسفناج با سبزی خورشت اسفناج متفاوته؟ بله….. سبزی بورانی اسفناج دو تفاوت مهم با سبزی خورشت اسفناج داره. اولیش اینکه سبزی بورانی درشت خرد میشه و حتما باید سبزی سیر هم همراهش باشه تا طعم سیر گس مزهگی اسفناج در ماست رو بگیره و دومیش اینکه سبزی بورانی درشت خرد میشه . اما بریم سراغ خورشت اسفناج که باید سبزی اون ترکیبی از اسفناج و تره ریز شده باشه.
نتیجه گیری
بله!! کاملا قابل درکه که گاهی ما متوجه این تفاوتها هستیم ولی اینقدر که فراهم کردن مواد اولیه تازه برای پخت غذا زحمت داره و وقت گیره که منصرف میشیم از تفاوت قائل شدن. شایدم واقعا نمیدونستید که سبزی بورانی اسفناج و سبزی خورشت اسفناج باهم فرق دارند. و چه عالی که ما به واسطه الو سبزی این سعادت رو داشته باشیم برای شما تجربههای خوشایند جدید رو بسازیم.