با سلام خدمت مشتریان عزیز از 29 اسفند تا 18 فروردین ثبت سفارش نداریم ممنون از همراهی شما.

چرا سبزی قرمه‌ تلخ می شود؟

الو سبزینویسنده: الو سبزی
بازدید: 3,912 بازدید
الو سبزی

اینبار می‌خوایم اختصاصی در مورد این صحبت کنیم که چرا سبزی قرمه تلخ شده ؟

همانطور که می‌دونید قرمه سبزی یکی از محبوب‌‌ترین غذاهای ایرانی هاست! اما طریقه طبخش خیلی مهم چون ایرانی‌ها دقیقا میدونن نمیشه بر هر خورشت قرمه سبزی گفت خوشمزه و به خاطر مصرف زیاد جلب رضایتشون و گرفتن تائید ازشون برای خورشت قرمه سبزی کار آسونی نیست. اگر دیگر مقالات ما در مورد قرمه سبزی خونده باشید، حتما از راز‌های خوشمزه کردن قرمه سبزی باخبرید!! ما با فوت و فن‌هایی که تو هیچ سایتی پیدا نمیشه راهنماییتون می‌کنیم که طعم فراموش نشدنی از خورشت قرمه‌ سبزی درست کنید! 

یکی از دغه‌دغه‌هایی که در مورد سبزی قرمه وجود داره، تلخ و بد مزه شدنشه از اونجا که وقتی یه چیزی خراب میشه معمولا تا ته توش و در نیایم آروم نمیگیگیریم سریع میریم دنبال اینکه دلیلش چی بوده و چرا قرمه سبزیمون تلخ شده تا سری بعدی این اتفاق نیوفته. با ما همراه باشید تا نکته اینکه قرمه سبزیتون چرا تلخ شده رو متوجه بشین!

در اینجا به نکته هایی که چرا قرمه تلخ میشه میپردازیم.

اولین مورد اینکه احتمالا اون سبزی فروشی که ازش سبزی و خریدین مقدار زیاد تر از حد معمول براتون شنبلیله  خرد کرده! درسته که شنبلیله باعث خوش بو شدن قرمه سبزی میشه ولی خب ممکن از اون طرف تلخشم بکنه!

مورد دوم زیاد تر بودن جعفری توی سبزی قرمه است. مقدار تره و جعفری در قرمه باید برابر باشه و یا حتی تره بیشتری داشته باشه تا قرمه سبزی تلخ نشه!

مورد سوم موقع سرخ کردن قرمه سبزی حتما باید حواسمون باشه که نسوزه و یا ته نگیره این حواس پرتی کوچیک نتیجه تلخ شدن قرمه سبزی و با خودش داره!

مورد چهارم استفاده از لیمو عمانی تلخ یا لیموی تلخ هستش. موقع جا افتادن قرمه سبزی حتما به این توجه کنین که ممکن لیمو عمانی که انداختین تلخ باشه و قرمه سبزی نازنینتون و تلخ کنه. پس حتما قبل استفاده از لیمو عمانی اول با چنگال سوراخش کنین بعد داخل آب گرم بزارین تا تلخیش گرفته بشه، حدود یک ساعت آخر پخت غذاتون به خورشت اضافه کنین.

الو سبزی با فروش قرمه سرخ شده چندین تا سود بهتون میرسونه. مورد اول اینکه شما بدون هیچ دردسر ترافیک و آلودگی هوا و کرونا میتونین به راحتی قرمه سرخ کرده بگیرین! مورد دوم اینکه شما با خاطر جمع از قرمه سرخ شده استفاده میکنین چرا؟ چون اول ما میزان کم و زیاد بودن شنبلیله و جعفری و کاملا درست ریختیم و هم انقدر مواظب بودیم و چندین ساله داریم قرمه سبزی سرخ کرده میفروشیم که اصلا سبزی قرمه سرخ شده رو نمیسوزونیم. انقدر قرمه سبز هامون معروفه مردم از سراسر ایران، قرمه سرخ شده از ما گرفتن؛ حتی به خارج از ایران هم قرمه سرخ شدمون فرستاده شده! پس مطمئنین که سه مورد بالا اصلا اتفاق نیوفتاده. البته الو سبزی سبزی قرمه سرخ نشده ام داره که توش  دو نکته اول رعایت شده و دیگه نکته سه و چهار با شماس.  در مورد  نکته آخرم گفتیم مواظب باشید لیمو عمانی تلخ نباشه تا غذاتون و تلخ بکنه! امیدوارم از این ترفند ها استفاده کنین و از خوردن قرمه سبزی، این غذای محبوب ایرانی حسابی لذت ببرین! نوش جان.

یه نکته مهم شما میتونین نظر خودتون و در مورد اینکه راز های دیگهبرای تلخ نشدن قرمه سبزی سرخ شده هست با ما به اشتراک بگذارین!

دسته بندی سبزیجات غذا
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت